0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Формуляр за кандидатстване в инициативата Вход за граждани

Проектът „Вход за граждани - ФГУ за подобряване на обществените консултации в общините“  се изпълнява с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на ФМ на ЕИП. Основната цел на проекта е подобряване на качеството на гражданско участие и повишаване на гражданската култура и обществена активност на местно ниво.

Искате да бъдете още по-съвременна, отворена и достъпна за гражданите община? Търсите нови и по-удобни начини за взаимодействие с местните жители?
Включете се в конкурса за общини към инициативата „Вход за граждани“ на ФГУ и БЦНП! Ние ще ви помогнем:

• да проверите и подобрите механизмите за гражданско участие във вашата община
  • да използвате най-нови и успешни технологии за консултиране и участие
  • да изградите устойчива платформа за съвместни граждански инициативи

Изберете поне един или повече от трите инструмента за насърчаване на гражданско участие, попълнете формуляра и кандидатствайте до края на 02.03.2020 г.

Желаем ви успех!